Isnin, 11 Oktober 2010

Open House sana sini...

Sepanjang Syawal ni.... asal hari cuti jer...mesti ada jemputan open house aidil fitri...kadang kadang sampai tak leh nak pergi semua... kira dah macam tradisi kat Malaysia ni asal ada perayaan ada jer Open House nya.... tp kalau aidil fitri ni aku perhatikan sampai dah masuk 1 Zulkaedah pun masih ada lagi Open House aidil fitri last call......hehehehe.

Orang nak mengerjakan haji pun dah mula terbang ke tanah suci mekah .... kalau tak salah hari Sabtu tuari 9 Okt.2010 flight pertama dah mula kesana....hari ni pun mlm nanti dah penerbangan ke 10...

Tapi tak kisah laa kan...asalkan semuanya berjalan dengan lancar dan mencapai segala maksud serta harapan tuan rumah yg buat dan tetamu yg berkunjung....

yg penting ...
Layannnnnnnnnnnnnnnnnn.....

2 ulasan:

  1. Open house kat obersi ke, pizza bagai...

    BalasPadam
  2. Haah...oversea sokmo.... yg tu kat PH...mmmmmm
    layannnnnnnnn

    BalasPadam